målare-eskilstuna-bild2

Fasadmålning

Med en fasadmålning ökar motståndskraften mot väder, extrem vind och sol. En fasadmålning kräver dock mer arbete än så, bland annat fasadtvätt som våra målare i Eskilstuna har lång erfarenhet av.

Våra målare utför fasadmålning för en motståndskraftig husvägg

Att måla om en fasad handlar om så mycket mer än att endast förnya eller förstärka den nuvarande färgen. Genom att regelbundet måla om gör du färgen mer motståndskraftig mot yttre påfrestningar, som tuffa väderförhållanden, vind och sol men du håller även mögel och röta borta.

Innan vi påbörjar vårt arbete är vi alltid noga med att undersöka fasaden för att ta reda på vilket förarbete vi behöver göra och vilken fasadfärg vi tror kommer passa. Detta arbete ligger som grund för den offert för fasadmålning vi kommer skicka till dig där priset för material och förväntad nedlagd arbetstid framgår tydligt.

Vi utför fasadmålning i Eskilstuna med fasadtvätt och råd av fasadfärg

Det är mycket arbete som ligger bakom en hållbar och motståndskraftig fasadmålning, därför är det bra att anlita professionella målare i Eskilstuna som har erfarenhet av fasadmålning och det förarbete som ska genomföras. Det första vi gör är att undersöka fasaden, var det länge sen man gjorde någon form av underhåll kan vi behöva skrubba bort gammal färg och göra en fasadtvätt för att avlägsna mögel och röta. En dåligt förberedd fasad gör att den nya fasadfärgen inte fäster lika bra och får då sämre motståndskraft mot yttre påfrestningar. 

Ge din fasad ett lyft med en fasadmålning

Det är kul att ge sin husvägg en ny fasadmålning, inte bara för ett nödvändigt underhåll utan utseendet får sig ett lyft. Våra målare i Eskilstuna hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning.

  • Vill du ha en klassisk fasadfärg kan vi rekommendera falurött med vita knutar, eller varför inte en gul fasadfärg?
  • Våra målare är professionella och utför varje steg noggrant för bästa slutresultat
  • En ny fasadmålning i Eskilstuna upprätthåller hög motståndskraft mot yttre påfrestningar och ger samtidigt fasaden ett fräscht utseende.

Privatpersoner kan nyttja rot-avdrag för fasadmålning

Våra målare i Eskilstuna vet exakt hur de ska hantera en fasad, både en som är i något sämre eller bättre skick. Våra målare låter det ta sin tid och satsar på kvalité snarare än att skynda på arbetet i onödan med ett sämre resultat. För dig som privatperson kan du även nyttja rot-avdraget för en prisvärd fasadmålning.

Kontakta oss om du vill veta mer om vår fasadmålning i Eskilstuna så kommer någon av våra målare återkomma med en tydlig offert med våra priser.

Utför en fasadmålning regelbundet för bättre motståndskraften. För bästa resultat kan våra målare i Eskilstuna hjälpa dig.